Рубрика: Առցանց ուսուցում, Բնագիտություն

Սնկով ապուր

Բաղադրատոմս 

Սունկ 6-7 հատ․ multyashnye-griby-4201

Սոխ՝ 2 գլուխ․_49499-365

Գազար՝ 2-3 հատ․113992479_0_7dd00_2f2e6a6f_L

Տաքդեղ՝ կարմիր և կանաչ մեկական․красные-и-зе-еные-горячие-мексиканские-характеры-чи-ей-пея-играющ-30279660

Կարտոֆիլ 3-4 հատ․6224351-potato-cute-anime-humanized-smiling-cartoon

Բրինձ՝ 100գcute-happy-smiling-plant-based-rice-milk-character-isolated-white-background-vector-cartoon-character-illustration-design-162973447

Սամիթ, սխտոր, աղացած սև պղպեղ

depositphotos_5773920-stock-photo-young-dill-close-upfunny-garlic-cartoon-character-vector-9569353images

Կարագ՝ 70գ․масло-болван-иллюстрация-векторные-в-формате-eps_csp32825483

Ցանկության դեպքում կարելի է նաև 1-2 լոլիկ download

Պատրատման ընթացքը

Սունկը նախապես մշակել, լվանալ, դնել թույլ աղաջրում, բաժանել 4 մասի, նորից լվանալ հոսող ջրի տակ և դնել քամիչում։ Սոխը մանր կտրատել, փոքր-ինչ տապակել կարագով մինչև սոխի թափանցիկ դառնալը։ Սոխի հետ տապակել  նաև մեկ պճեղ մանր կտրտած սխտոր։ Ավելացնել կտրտած սունկը, խառնելուց հետո գազարը, քիչ հետո կարտոֆիլը։ Մի քիչ բովելուց հետո ավելացնել եռացրած ջուր։ Երբ ջուրը ճաշի մեջ սկսում է եռալ, ավելացնել մաքուր լվացած բրինձը, քիչ հետո՝ կտրտած կարմիր և կանաչ տաքդեղները (ցանկության դեպքում կարելի է նաև 1-2 լոլիկ) և աղը։ Ճաշի պատրաստ լինելուց հետո անջատել կրակը ավելացել կտրտած սամիթ և համեմել աղացած սև պղեղով։

 

Оставьте комментарий